COMUNICAT DE PREMSA - Fira Mediterrània de Manresa vol fer pública la seva solidaritat i complicitat amb Peret, Artista Convidat de la 17a edició

Fira Mediterrània de Manresa vol fer pública la seva solidaritat i complicitat amb Pere Pubill Calaf Peret, Artista Convidat de la 17a Fira Mediterrània de Manresa (del 9 al 12 d'octubre).

Fira Mediterrània de Manresa vol fer pública la seva solidaritat i complicitat amb Pere Pubill Calaf Peret, Artista Convidat de la 17a Fira Mediterrània de Manresa (del 9 al 12 d'octubre). Coneixent la situació personal feta pública pel propi artista referent a la seva salut i al tractament recentment iniciat per combatre un càncer, Fira Mediterrània queda a l’espera de saber quina és l’evolució de Peret i durant les properes setmanes informarà si d’aquesta nova situació se’n deriven modificacions en el programa previst.

La direcció de la Fira Mediterrània i tot el seu equip esperen la ràpida recuperació de l’artista i li desitgen tota la sort que mereix, per tal de tornar als escenaris el més aviat possible.