El 6è concurs MobileArt buscarà la millor instantània de la 19a Fira Mediterrània

El concurs, organitzat per Fira Mediterrània i l’escola de vol AircatFly, es duu a terme per Instagram i té com a premi dos vols en avioneta

El concurs, organitzat per Fira Mediterrània i l’escola de vol AircatFly, es duu a terme per Instagram i té com a premi dos vols en avioneta

Per sisè any consecutiu, Fira Mediterrània convoca el concurs de fotografies per trobar la millor instantània dels dies del certamen manresà. L’objectiu és doble: d’una banda, desenvolupar la disciplina del MobileART que el creixement imparable de l'ús del telèfon mòbil ha fet créixer entre els artistes i els ciutadans per a les seves creacions. I per altra banda, copsar els moments, les sensacions i les percepcions sobre la Fira Mediterrània de Manresa que se celebrarà la setmana vinent, del 6 al 9 d’octubre. La convocatòria vol recollir múltiples mirades sobre el mercat d’espectacles artístics i l’impacte en la vida de la ciutat durant quatre dies.

Per participar al concurs, els candidats han de ser seguidors del perfil de Fira Mediterrània a Instagram (@FMediterrania) i penjar les imatges en aquesta xarxa social dedicada a la fotografia feta amb mòbil o tauleta amb l’etiqueta #FMediterrania i #MobileArt.

El jurat del 6è MobileArt estarà format per professionals vinculats a la ciutat de Manresa i al món de la comunicació digital.

1r%20Premi%202015.png

Una instantània del Ball de Pastorets de Vilafranca del Penedès, presentada per @saentic, va ser la guanyadora del primer premi de la 5a edició del Concurs de fotografia 2.0 MobileArt.

Les bases del concurs es poden trobar en aquest enllaç: http://www.firamediterrania.cat/bases-del-6e-premi-mobileart