Exhaurides les entrades per al concert d’Obeses i la Cobla Berga Jove a la Fira Mediterrània

El concert tindrà lloc a la Sala Gran del Kursaal, divendres 11 d’octubre a les 21h

El concert tindrà lloc a la Sala Gran del Kursaal, divendres 11 d’octubre a les 21h

La trencadora proposta de la banda de rock Obeses i la Cobla Berga Jove, en companyia del Cor d’Obeses, inclosa dins la programació de la propera edició de Fira Mediterrània de Manresa ha exhaurit les entrades de pagament. El concert, que tindrà lloc divendres 11 d’octubre a les 21h a la Sala Gran del Kursaal, forma part del conjunt de propostes encapçalades per artistes amb trajectòries consolidades que miren cap a l’arrel. Aquestes mirades, juntament amb les propostes de joves i les que reflexionen sobre qüestions de gènere, integren els tres eixos de l’edició d’enguany. En aquest cas, el grup Obeses mira i es deixa mirar per la cobla, la tradicional formació musical catalana.

Es tracta d’una producció del Festival Amb So de Cobla, en que el quartet de música moderna Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses sumen forces en un projecte conjunt i revolucionari, tant per a l'esfera contemporània com per a la tradicional. Com pot arribar a sonar la formació tradicional catalana interpretant repertori de música moderna? Com pot sonar el repertori tradicional català interpretat per una banda moderna?

Durant l’actuació d’hora i mitja, les peces més importants de la discografia d'Obeses apareixeran presentades amb arranjaments elaborats per Arnau Tordera I, tot sumant els timbres característics de la cobla al món sonor de la banda. Al mateix temps, sense oblidar el llegat de músics catalans, durant el concert es podran escoltar un seguit de peces icòniques del repertori per a cobla reinterpretades per aquesta formació, conjugant tradició i modernitat.