La Fira Mediterrània coopera amb l’Off de Calle de Saragossa

La Fira 2012 acollirà l’actuació del grup guanyador d’aquest concurs  

La Fira 2012 acollirà l’actuació del grup guanyador d’aquest concurs

 

La Fira Mediterrània de Manresa coopera en la 8a edició del concurs Off de Calle organitzat per l’Ajuntament de Saragossa, en el marc de les reconegudes festes del Pilar de la capital aragonesa, i un dels més reconeguts en les arts de carrer en l’àmbit de l’Estat espanyol. La Fira és membre del jurat que visionarà els finalistes del concurs, que actuaran a Saragossa els dies 9, 10 i 11 d’octubre. El guanyador del concurs formarà part del programa de l’edició 2012 de la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà de l’1 al 4 de novembre de l’any vinent.

 

L’actuació en el marc de la Fira Mediterrània és un dels guardons del concurs. Els altres tres consisteixen en actuar a l’Umore Azoka de Leioa 2012 (Euskadi) –la fira més important d’aquest territori-, a les Festes de Sant Mateu de Logronyo 2012 i al Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans 2012 (Catalunya), un dels més prestigiosos a nivell estatal.

 

El concurs Off de Calle està adreçat a artistes individuals o companyies de dansa, música de carrer, teatre, clown o circ que utilitzin els espais oberts com a escenaris d’expressió. De les propostes rebudes després de la primera convocatòria, que es va tancar el 29 de juliol, es van seleccionar dotze que actuaran a Saragossa la setmana vinent.

 

Els grups finalistes són Adrián CondePiccolo, amb l’espectacle CamerinoMagia; Circo la Raspa, amb Freak Show; Perehosta, amb Postal Express; Nostraxladamus, amb Ventealahora; Miss Vero, amb Vagabundos; Dúo Tobarich, amb Pulsar; The T.N.T. Show, amb Las cossas Nostra; Compañía D´Click, amb Colón es un Intestino; Javi Malabares, amb A Fuego Lento; Compañía Dosequilibrados, amb Acrobios; Criatures, amb No Mataràs, i Compañía Tempo, amb Del Ebro Al Cierzo. En representació de la Fira, assistirà el seu gerent, Jordi Bertran. El jurat emetrà el seu veredicte el dia16 d’octubre.

 

fira_mediterrania_coopera_off_calle.jpg