@saentic i @rikrd77, guanyadors del 5è Premi MobileArt de Fira Mediterrània

Una instantània dels Pastorets de Vilafranca, suspesos a l’aire en un dels espectaculars salts d’aquest ball del seguici popular vilafranquí, presentada per @saentic, és la fotografia guanyadora de la 5a edició del Premi de fotografia 2.0 Fira Mediterrània de Manresa – MobileArt.

Una instantània dels Pastorets de Vilafranca, suspesos a l’aire en un dels espectaculars salts d’aquest ball del seguici popular vilafranquí, presentada per @saentic, és la fotografia guanyadora de la 5a edició del Premi de fotografia 2.0 Fira Mediterrània de Manresa – MobileArt. El segon premi és per a @rikrd77 per la seva fotografia de les dues integrants del grup francès Les Mobilettes, envoltades de públic, al costat del quiosc de la Plaça Sant Domènec, en ple transcurs del seu espectacle Café Frappé! El guardó del primer premi consisteix en un vol en avioneta de 30 minuts de durada, gentilesa de l’Escola de Vol del Bages; i el segon, en un vol de 20 minuts.

Per cinquè any consecutiu, Fira Mediterrània ha convocat aquest concurs consistent a captar fotografies amb el mòbil o tauleta durant la Fira, que va celebrar la 18a edició del 15 al 18 d’octubre. Per participar al concurs, calia ser fan del perfil de Fira Mediterrània a Instagram (@FMediterrania) i penjar les imatges des d’un perfil públic en aquesta xarxa social dedicada a la fotografia feta amb mòbil o tauleta amb l’etiqueta #FMediterrania i #MobileArt. El resultat ha estat la construcció d’un mosaic de diverses mirades sobre la Fira.

El jurat del 5è MobileArt està format per professionals vinculats a la ciutat de Manresa, al món de la comunicació digital i membres de l’equip de Fira Mediterrània.

Foto guanyadora del primer premi:

https://instagram.com/p/9CMshbBQaf/

Foto guanyadora del segon premi aquí:

https://instagram.com/p/8-zKp-rljl/