Torna l’Hora del Pati a la Casa Lluvià. La delegació del Bages-Berguedà del COAC organitza l’onzena edició d'aquest cicle d’activitats culturals

NOTA DE PREMSA 1 de juliol de 2013  

NOTA DE PREMSA

1 de juliol de 2013

 

Torna l’Hora del Pati a la Casa Lluvià

La delegació del Bages-Berguedà del COAC organitza lonzena

edició d'aquest cicle dactivitats culturals

 

Dijous, 4 de juliol torna per onzè any consecutiu el cicle d’activitats culturals d’estiu L’Hora del Pati, organitzat per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. El Pati de la seu del COAC a Manresa acollirà en aquest onzè cicle tallers per a infants a la tarda,  jocs de taula i construcció, papiroflèxia,  i  teatre i  música a la nit. 

El tret de sortida del cicle serà aquest dijous, 4 de juliol, a les 7 de la tarda des  de La Ludoterra, ens  proposen una Tarda de jocs a la Torre Lluvià, Jocs de taula i de construcció per a totes les edats. i del CAE ens portaran diversos jocs perquè tan grans com petits puguin jugar una estona. Una mica més tard, a les 8 del vespre tindrem la inauguració de l’exposició 25 anys del grup de Teatre Petit Espantall i tot seguit a les 8.30 del vespre acabarem la vetllada amb la comèdia interpretada pel grup Petit Espantall, MANS ENLAIRE!. 

L’exposició 25 anys del grup Teatral Petit Espantall es podrà visitar fins el 13 de juliol de dimecres a dissabte de 6 a 2/4 9 del vespre. Aquesta exposició està organitzada per el grup Teatral Petit Espantall i el Centre Cultural El Casino.

El dijous, 11 de juliol serà el torn per un taller de maquetes, amb l’arquitecta Anna Ollé a les 7 del vespre, més tard, a les 8.30 del vespre el grup Petit Espantall tornarà a representar la comèdia MANS ENLAIRE!. I finalment a les 10 del vespre concert de música clàssica i tradicional catalana per a quartet d’oboès i corn anglès amb els joves, Emili Flores, corn anglès, Xavier Gonfaus, oboè, Júlia Real, oboè i Laura Santamaria, oboè.

El tercer dijous del mes, 18 de juliol, a les 7 del vespre començarem amb un taller de papiroflèxia a càrrec de Jordi Adell, i més tard, a les 10 del vespre BOB & EL LLADRE, versions de grups catalans i adaptacions de clàssics anglosaxons al català. Xevi Collado, veu, guitarra i baix, Carles Ladron de Guevara, veu i guitarra, Neus Tamayo, cello i Pere Tió, piano.

Finalment, dijous, 25 de juliol a les 7 del vespre es farà un taller d’arqueologia a càrrec d’Arqueòlegs.cat. Tancarem el cicle d’aquest any a les 10 de la nit amb l’actuació del grup EL FUGITIU. Ni cançons per a fer pena, ni cantar per patir, només diversió, alegria i cançons per saltar la tanca d’aquest pati trist on ens volen fer viure: Rumba, reagge i patxanga per a orelles agraïdes. Així es presentent Joan García, guitarra, ki-conga, Carles Badia, veus, baix i acordió i Eudald Camprubí, veus, guitarra i cajón.

 

Tots les activitats són gratuïtes. Per poder realitzar els tallers infantils s’ha de fer inscripció prèvia al telèfon 93 875 18 00.

L’Hora del Pati compta enguany amb la col·laboració de Fira Mediterrània de Manresa, La Ludoterra, el CAE, Construccions Cots i Claret, Arqueòlegs.cat i Grup Teatral l’Espantall i Grup Teatral Petit Espantall.