Bàllut, Vermuts folk al barri, Ruta ballada i Danses de Festa Major són els projectes de foment participatiu que rebran l’ajut del Pla d’impuls a la dansa

El Pla de d’impuls a la dansa d’arrel ha seleccionat quatre projectes com a beneficiaris de la convocatòria al suport i acompanyament a propostes que fomentin la participació de la ciutadania a ballar dansa catalana d’arrel tradicional. Es tracta de Bàllut, projecte del Centre de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, l’Esbart Joaquim Ruyra i el Festival Càntut; Vermuts folk al barri, de l’Esbart Ciutat Comtal; Ruta ballada, de la Llançadora, xarxa de dansa d’arrel de la Catalunya Central, i Danses de Festa Major, de l’Esbart de Llinars.

La convocatòria té com a objectiu estimular i donar suport a idees i projectes que fomentin participació ciutadana a ballar dansa catalana d’arrel tradicional. Els projectes triats, rebran suport econòmic i acompanyament. A l’hora de valorar els projectes, el jurat ha tingut en compte, entre altres elements, la viabilitat de les propostes i el caràcter innovador.